Centrum voor Preventieve Geneeskunde                                       

                                             Eindelijk de oorzaak van uw klachten middels 2 druppels bloed uit de vinger                                                                                                                                                                                                         

 

HOE GEZOND ZIJN UW BLOEDVATEN...?

Aderverkalking (dichtslibbing) en arteriële stijfheid (elasticiteitsverlies) kan nu binnen 2 minuten gemeten worden middels de Rosmaxx en Stiffnograph... 


Tot op heden kon de elasticiteit/verkalking en dichtslibbing van bloedvaten alleen worden gemeten met grote dure apparatuur in ziekenhuizen. Om deze metingen dichter bij de patiënt te brengen is de 'Rossmax' en de 'StiffnoGraph' ontwikkeld, twee nieuwe draagbare medische apparaten. 

De 'Rossmax' berekend de dichtslibbingsfactor (in hoeverre zijn de bloedvaten dichtgeslibd door cholesterol en calcium/kalk), de 'StiffnoGraph' berekend de mate van verstijving (het elasticiteitsverlies door verkalking van de bloedvaten waardoor bloedvaten op termijn kunnen scheuren (aneurisma's)).

 

Beide onderzoeken kunt u bij het Centrum voor Preventieve Geneeskunde laten uitvoeren (Kosten zijn € 30,00 inclusief bloeddruk en cholesterol meten).
Voor meer informatie, een afspraak of Vitamine K2 bestellen kunt u hieronder een keuze maken (of bel: 0031-(0)6-86468660):