Gezondheidssysteem Nr. 1: Verzuring

Eet of drinkt iemand je veel zuur-vormend voedsel dan verzuurd je lichaam en op termijn kunnen er allerlei ziekten ontstaan. Voorbeelden van verzuringsziekten zijn jicht, reuma, artritis, artrose en fibromyalgie. Maar ook spierpijn, spierkrampen en spierstijfheid zijn (voor)tekenen van verzuring. Voordat deze klachten zich echter openbaren gaat dit gepaard met allerlei symptomen die ik in onderstaande symptomenlijst heb gezet.

Neem even de tijd om onderstaande lijst in te vullen en naar De Digitale Therapeut te sturen. Je mate van verzuring wordt voor je berekend en aangegeven in getallen van 1 t/m 100. Je ontvangt dan ook een advies om je verzuring aan te pakken.

Tenslotte is het van belang dat je in de vragenlijst ook aangeeft wat je klacht(en) zijn, zo kan De Digitale Therapeut je nog beter van dienst zijn.

Vragenlijst Verzuring:

Vul onderstaande lijst in en stuur deze naar De Digitale Therapeut. Deze website is met SSL beveiligd en je gegevens worden confidentieel/vertrouwelijk behandeld en nimmer gebruikt voor andere doeleinden dan hierboven omschreven.

 

Klik hier om terug naar de Introductie-pagina te gaan om nog een lijst in te vullen. Succes! 
E-mailen
Bellen
Map
Info