Gezondheidssysteem Nr. 3: Vetzuurstofwisseling:

Uit verschillende informatiebronnen blijkt dat de mens zich ontwikkeld heeft op een dieet met een verhouding van omega-6 tot omega-3 essentiële vetzuren (EVZ) van ongeveer 1:1 terwijl het westerse dieet de verhouding 15:1 tot 16,7:1 heeft. 

Westerse diëten hebben een tekort aan omega-3 vetzuren en te grote hoeveelheden aan omega-6-vetzuren in vergelijking met het dieet waarop mensen zich ontwikkeld hebben en hun genetische patronen werden vastgesteld.

Overmatige hoeveelheden omega-6 meervoudig onverzadigde (MOVZ) en een zeer hoge omega-6/omega-3 verhouding, zoals in de huidige westerse diëten, bevorderen de pathogenese (ontwikkeling van vele ziekten, waaronder hart- en vaatziekten, kanker, ontstekingen en auto-immuunziekten, terwijl hoge niveaus van omega-3 (MOVZ) (lage omega-6/omega-3 verhouding) onderdrukkende effecten op deze ziekten uitoefenen.

Neem even de tijd om onderstaande vragenlijst in te vullen en naar De Digitale Therapeut te sturen. Je mate van verstoorde vetzuurstofwisseling wordt voor je berekend en aangegeven in getallen van 1 t/m 100. Je ontvangt dan ook een advies om deze aan te pakken.

Tenslotte is het van belang dat je in de vragenlijst ook aangeeft wat je klacht(en) zijn, zo kan De Digitale Therapeut je nog beter van dienst zijn.

Vragenlijst Vetzuurstofwisseling:

Vul onderstaande lijst even in en stuur deze naar De Digitale Therapeut. Deze website is met SSL beveiligd, je gegevens worden confidentieel/vertrouwelijk behandeld en nimmer gebruikt voor andere doeleinden dan hierboven omschreven.

Klik hier om terug naar de Introductie-pagina te gaan om nog een lijst in te vullen. Succes!

 
E-mailen
Bellen
Map
Info